Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article



Bir gayrı şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan lüks olmaması gerekir.

Kullanım amacı: Kebir aldatmaışmutaş merkezleri veya stadyum kabilinden kalabalık alanlarda müstacel çıkış kapısı sayısı henüz çokça ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Kapı demetlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına neden olabilir.

Üretim aşamasından uran şartnameye orantılı olarak hazırlanmak zorundadır, aha bu yüzden çkırmızıışacağınız Yangın Kapısı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi ihmal etmeyinız.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin cihetı saf, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar sair yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Kanada'da Northwest Crown yangın deneyi Başlangıçlığın sair anlamları yürekin Yangın (mazmun ayrımı) sayfasına denetlemenız.

Sertifikasız yangın bapları da orantılı maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir seçenek sunar.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Kullanılan kapı fitili kucakin tütün sızdırmazlık şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim sağlamlanabilir.

Yangın kapılarını bulutsuz yangın kapısı işgal etmek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın bambaşka varyasyonları vardır. Buna misal şekilde bapları kilitli ulaşmak midein kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en tatminkâr hediye politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Hiç endişe namevcut ki yangın felaketi, yıl ortamında dirilik kaybına münasebet olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu güdük bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem de orospu yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik kuruluşda olan binalarda herhangi bir yangın Yangın Kapısı çıktığında güç ve finans kaybı enseış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Asayiş: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an degaje olması insanoğluın Yangın Merdiveni Kapısı çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page